Over mij

Wie ben ik


Mijn naam is Sabine van der Donk (1965) en ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog sinds 1992. Nadat ik als jobcoach,  loopbaancoach en duurzameinzetbaarheidscoach heb gewerkt, ben ik me gaan gespecialiseren in Stress en Burn-out begeleiding. Eerst bij Carlo Mittendorf van RINO Amsterdam en daarna bij het Centrum voor Stress Reversal, CSR centrum. Daarnaast heb ik een veertien maanden durende massageopleiding gevolgd bij HOLOS in Utrecht.   Verder ben ik docent bij de Hbo opleidingen Toegepaste Psychologie en Verpleegkunde. Ik verzorg de lessen gespreksvoering en coaching in het algemeen en motiverende gespreksvoering in het bijzonder. Ook begeleid ik studenten bij het afstuderen. Ik ben gecertificeerd Coach Duurzame Inzetbaarheid Knowvium, voorheen LPM.

Werkwijze en locatie


Mijn werkwijze bestaat uit een aanpak waarbij ik veel aandacht heb voor mijn cliënten. Door middel van het bevorderen van bewustwording wordt er bijgedragen aan het proces van herstel. Daarbij maak ik gebruik van onder meer Motiverende Gespreksvoering, Gestalt-psychologie, de CSR aanpak en massage.

De gesprekken vinden plaats in een rustige kamer in een rustige omgeving met uitzicht over weilanden. De woonboerderij waar ik ook werk ligt in het buitengebied van Epse, tussen Deventer en Zutphen.